top of page

Partners

The Lifecycle Company is het kenniscentrum op het gebied van professionaliseren van Business Informatiemanagement. Het bedrijf bundelt de kennis van de bedenkers van de procesframeworks ASL en BiSL. Motivaty werkt nauw samen met The Lifecycle Company

Yvelutie is gespecialiseerd in het toepassen van BiSL® en ASL® bij het professionaliseren of inrichten van business informatiemanagement of applicatiemanagement. Motivaty en Yvelutie werken strategisch samen om klanten zo goed mogelijk te bedienen.

Lagant  levert met trainingen, interim-managers en consultancy een toegevoegde waarde aan organisaties in veranderingsprocessen. We verzorgen BiSL en ASL trainingen in samenwerking met Lagant.

Met LEAN Functioneel Beheer stroomlijnen we processen voor Business Informatiemangement. In samenwerking met Maturia ontwikkelen en implementeren we LEAN Functioneel Beheer.

Motivaty maakt deel uit van NineSquares, het netwerk voor Business IT Alignment. Het netwerk organiseert kennisuitwisseling en -verrijking binnen het vakgebied.

bottom of page